Sul on mõttes osta uus professionaalne kohviveski oma ettevõttele? Kui tahad oma klientidele pakkuda täiuslikku kohvi, on veski valimine eriti oluline. Kohviubade jahvatuse kvaliteet mõjutab otseselt kohvi maitset. Täpsete seadetega professionaalne kohviveski laseb sul ubadest välja võtta parima maitse ja aroomi, seega soovivad kliendid sinu kohvi juua aina rohkem.
Professionaalsed kohviveskid toitlustusettevõtte jaoks
Hea kohviveski muudab kõike – see ei muuda lihtsalt maitset paremaks, vaid saab ka töö kiiremini tehtud. Kiires restoranis tuleb kohvitellimustega kiirelt kaasas käia. Hea usaldusväärne veski on tipptunnil täielik elupäästja, veendudes, et iga klient saab kiirelt oma kohvijoogi kätte. Kui valid ettevõtte jaoks veskit, mõtle sellele, mis on kõige tähtsam – mis aitaks su kohvil eristuda ja muudaks ka elu lihtsamaks.
Erinevalt kodusest kohviveskist on professionaalsed versioonid mahukamad, võimsama mootoriga ja täpsema jahvatuskontrolliga. Tihti on need ka vastupidavamad ja loodud spetsiaalselt tiheda kasutuse jaoks. Ka professionaalsete veskite üldine võimekus ja kiirus on teistsugune. Mitmesuguste erinevate kohvijookidega (nagu espresso, segud või isegi külmpruulitud kohv) restorani jaoks kulub ära mitmekülgne veski, millel on kohandatavad jahvatusseaded – sedasi saad kohandada veski vastavalt iga joogile.
Professionaalsed elektrilised kohviveskid
Need professionaalsed kohviveskid on täisautomaatsed – vajuta lihtsalt nuppu ja oad jahvatatakse ära. Enamasti saab ubade jahvatuse jämedust seadistada. Kui mitte, siis elektrilise kohviveski puhul saad lihtsalt hoida seda kauem töös, et saavutada peenem jahvatus. Isegi, kui tahad jahvatada suure koguse kohvi, ei vaja see protsess kaua aega ega jõupingutusi – need on peamised põhjused, miks sellist veskit eelistada mitmesuguste kohvijookide jaoks. Kui valid välja sobivad elektrilised kohviveskid, siis tuleb arvestada ühe olulise tehnilise omadusega: selleks on veski freesid.
Professionaalsed kohviveskid
Sarnaselt kodusele kohviveskile on ka professionaalsed kohviveskid varustatud kas terade või freesidega. Kumb on parem? Freesidega kohviveskid on kahtlemata paremad. Sellisel juhul jahvatatakse oad peeneks ühtlaseks puruks ning seejuures saad seadistada jahvatuse jämedust väga täpselt. Taoline jahvatusstiil ei muuda kohvi looduslikke omadusi, seega ei mõjuta tulemust isegi pikem jahvatustsükkel. Freesiga kohviveski saavutab peenema tulemuse võrreldes teradega, seega sobib selline veski eriti hästi espresso valmistamiseks.
Professionaalsed espressoveskid – võimelised kõigeks
Kui sa valmistad kohvi espressomasinaga, tuleks valida espresso kohviveski. Oma nimest hoolimata suudab see aga valmistada mõistagi palju enamat kui üksnes espressole sobivat kohvi. Veski täpse seadistuse tõttu saad hõlpsalt muuta jahvatuse jämedust, seega sobib see ideaalselt erinevatele jookidele: alates espressost kuni filterkohvini. See on mitmekülgne investeering, mis suudab täita nii väikese kui ka suurema restorani vajadusi, tagades sobiva koguse ube iga joogi jaoks. Professionaalse espressoveski valimisel eelista sellist, mis jahvatab kohvi otse pruulimisseadmesse, et kohv oleks võimalikult aromaatne ja maitsev. Espressoveski suudab jahvatada oad väga peeneks ja ühtlaselt – sedasi saad luua täpselt õige kohvipuru, mis on vajalik rikkaliku maitse ja sametise tekstuuriga joogi tarbeks.
Single Dose professionaalsed kohviveskid – maksimaalse täpsuse ja värskuse jaoks
ProfessionaalsedSingle Dose kohviveskid ei kasuta taimerit nagu tavalised veskid. Selle asemel jahvatavad need korraga vaid ühe annuse ube – ühe tassi jaoks. Sedasi jäävad oad värskeks pikka aega, kuna nad ei puutu õhuga kokku ning seega ei muutu aroom ega maitse nõrgemaks. Tänu sellele on iga tassitäis täidetud rikkaliku aroomi ja põnevate maitsetega, mida sa ei saaks saavutada siis, kui jahvataksid korraga suurema koguse ube ette.
Kasutatud ja taastatud professionaalsed kohviveskid
Vahel ei ole vaja osta uus seade, vaid saad säästa raha valides kasutatud kohviveski. Kasutatud ja renoveeritud professionaalsed kohviveskid on eriti head valikud neile, kes tahavad nautida kõrget kvaliteeti ilma suure investeeringuta. Kasutatud, aga taastatud veskiga oled jätkusuutlik ning saad endale usaldusväärse masina (garantiiga), mis tagab sulle meelerahu pikaks ajaks.
Eureka – parimad professionaalsed kohviveskid
Eureka on tootja, kelle professionaalsed kohviveskid on usaldusväärsed. Ettevõttel on üle 100 aasta jagu kogemusi ning nad täiendavad oma tehnoloogiat pidevalt. Nende veskitel on lahedad funktsioonid, ülitäpne jahvatus ja kena välimus, mis näeb kaunis välja igas kohvikus või restoranis. Lisaks: need veskid on vastupidavad, kiired ja vaiksed ning suudavad jahvatada täpselt sinu ootuste kohaselt – pole mingi ime, miks Eureka kohviveskid on armastatud kohviproffide poolt!
Kuidas valida?
Hei, kohvisõber! Kas otsid täiuslikku jahvatust? Meil on sulle lahendus olemas! Meie valikus on olemas kohviveskid igale pruulimisstiilile, kliendile ja koormusele. Helista või kirjuta meile või külasta meie kauplust – oleme alati valmis abistama!
Cookies
Küpsised! Need on alati head, aga me saame neid kasutada ainult sinu nõusolekul.
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.