Rikkalik, intensiivne, maheda mõrkja maitsega ja piisavalt maitsev ka iseseisvalt – see paelub kindlapeale kõiki klassikalise tumeda šokolaadi austajaid. Selles käsitsi valmistatud batoonis sisalduv kakao veenab sind kindlasti proovima!
Selle šokolaadi tootjad – Laurence perekond – asutasid oma ettevõtte 1922 aastal Kreekas, Thessalonikis. Nad on oma magusaid meistriteoseid seal juba kolm põlvkonda loonud. Nad valivad iga koostisosa ja kasutatud vürtsi isiklikult, mistõttu hoiab Laurence perekond kõrgime taseme kvaliteeti ja maitset.
Muide, kas teadsid, et kõrgema šokolaaditarbimisega riikidest tuleb rohkem Nobeli preemia laureaate? Seega – unusta süümepiinad, ning naudi väikest tükikest šokolaadi!
Koostis: tumeda šokolaadi kuvertüür (kuivad šokolaadi osakesed 85%): kakaomass, suhkur, kakaovõi, madaldatud rasvasisaldusega kakaopulber, emulgaator: sojaletsitiin, maitseained: vanilliin. Võib sisaldada jälgi: sulfititest, gluteenist, piimast, munadest, sojaubadest, seesamist, maapähklitest, pähklitest.
Hoiustamine: hoida toatemperatuuril alla 18 °C.
Kerli P.
Sirje Reichmann
ei oska hinnata, sest kinkisin ära.
Marje Veedler
Tume šokolaad -alati esimene valik.
Lembi Loigu