P.
T.
Min.
Sek. aega jäänud.
2.09 € -30% 2.99 €
Kas šokolaad ja puuviljad sobivad kokku? Peale esimest ampsu seda apelsinikreemiga tumedat šokolaadi ei teki seda küsimust enam iial!
Koostis: šokolaad (53%), kakaopasta, suhkur, madala rasvasisaldusega kakaopulber, emulgaator: sojaletsitiin, naturaalne vanilje maitseaine. Kakao: 60% min. Täidis (47%): suhkur, täidisaine: polüdekstroos, apelsinipüree 10 % (apelsin, konsentreeritud apelsinimahl), rapsiseemneõli, täispiimapulber, glükoosisiirup, kakaovõi, paakusmivstane aine: isomalt, inventeeritud suhkrusiirup, desktriin, inuliin, emulgaator: sojaletsitiin, naturaalne apelsini maitseaine, värv: beetakaroteen, naturaalne vanilje maitseaine. Võib sisaldada: teisi pähkleid, muna ja nisu (gluteen).
Hoiustamine: hoida temperatuuril alla 21 °C.
Belgia
Batoon
Galler
1761
421
24.5 g
21.1 g
46.2 g
44.8 g
3.9 g
0.1 g
1
5412038385519
Tume
Lisanditega šokolaad
70 g
Küllike H. mai 17, 2023
Mulle meeldis
Anu Benström august 1, 2020
Madis juuli 31, 2020
Meie pere laste lemmik!
anu benström juuni 3, 2020
Lemmik šokolaad mõnusa apelsinimaitselise täidisega
Teie kommentaar
Nimi
Eposti
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.
Neid küpsiseid on vaja selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt ning neid ei saa välja lülitada. Need küpsised ei kogu isiku tuvastamist võimaldavat infot.
Need küpsised lasevad meil optimeerida veebilehte ja näha külastajate allikaid. Selle eesmärgi jaoks kasutame Google Analytics platvormi. Kogutud andmed ei võimalda sinu tuvastamist ning me ei jaga infot ühegi kolmanda poolega. Nende küpsiste võimaldamisel saad kasutada meie reaalajas vestlust ning saad seega abi meie nõustajatelt.
Kellelegi ei meeldi reklaamid - eriti sellised, mis pole üldse asjakohased sinu jaoks. Nende küpsiste abil saame tuvastada sinu soovid ning näidata sulle vaid asjakohaseid pakkumisi. Sa näed reklaame ka siis, kui sa neid küpsiseid sisse ei lülita, kuid sel juhul ei vasta reklaamid sinu huvidele ja soovidele.