P.
T.
Min.
Sek. aega jäänud.
13.99 €
See kohv on valmistatud absoluutselt unikaalsel viisil – see on fermenteeritud koos virsikuga. Seetõttu on see nimetatud suisa 2024. aasta värvi Peach Fuzz järgi. Kas sa oled üks neist, kellel on raske reaalselt tunda neid maitsenüansse, mis on kohvipakile märgitud? Võid meid aga siinkohal uskuda: see kohv on kohe kindlasti erand. Oma erilise valmistusmeetodi tõttu avaldab see kohv valmimisel virsikute, eksootilise mango ja magusa karamelli maitsenoodid. Sellise joogi rüüpamisel hakkad mõtlema, kas sa päriselt jood üldse kohvi!
See piiratud väljaande kohv on meieni jõudnud suisa Colombia Huila regioonist, kus asub “Monteblanco” kohviistandus. Istanduse omanik Rodrigo Sanchez on katsetanud erinevaid lahedaid meetodeid juba aastaid, otsides tõeliselt imelisi maitseid. Ta on saavutanud ka hulga edu: Rodrigo tööd on tunnustatud mitmete auhindadega!
Unikaalne töötlemisviis: fermenteeritud virsikutega.
Kohvi töötlemine puuviljadega koos on võrdlemisi uudne meetod, mis on köitnud juba tuhandete kohvisõprade uudishimu ja on toonud mõnusaid maitseid sadadele uudistajatele. Kuidas seda aga tehakse?
Rodrigo Sanchez on selle konkreetse segu jaoks valinud välja Bourbon ja Caturra araabika oad, sest need on naturaalselt magusad ja erksad. See magusus loobki täiuslikud tingimused erinevatele mikroorganismidele nagu lactobacillus ja saccharomyces cerevisiae, mis aitavad fermentatsiooniga.
Enne töötlemise alustamist segatakse need mikroorganismid (mis saadakse istanduses kasvavatest kohvitaimedest) virsikute, troopiliste puuviljade ja puuviljanektariga. Sellel segul lastakse fermenteerida 8 päeva, kuni saavutatakse õige Brixi kraadide kontsentratsioon ning vajalik pH-tase.
Seejärel segatakse hoolikalt käsitsi korjatud kohv nektariseguga ja hoitakse suletud mahutis 150 tundi. Samal ajal jälgitakse Brixi kraade ja pH-taset, tagades õiged tingimused magusate troopiliste puuviljade maitsete tekkimiseks.
Lõpuks lähevad kohvioad päikesekuivatamisele, kuni saavutatakse täiuslik niiskustase: 10-11%. Seejärel on oad röstimiseks valmis!
*****
Riik | Colombia
Regioon | Huila
Istandus | “Monteblanco”, haldaja Rodrigo Sanchez
Kõrgus | 1730 m
Araabika variandid | Bourbon, Caturra
Protsess | Pestud, virsikuga fermenteeritud
Röstiaste | Keskmine
Maitsenüansid | Virsik, mango, karamell
Soovitatud valmistusviisid: kõik meetodid, sh espresso.
Koostis: röstitud kohvioad.
Hoiustamine: hoia suletult pimedas, kuivas ja jahedas kohas.
Euroopa Liit
Kohvioad
KohviSemu
4771121001080
200 g
Selles kohvis pole kunstlikke maitseaineid. Kohvi unikaalne maitse on täiesti looduslik – see on saadud roheliste kohviubade töötlemisel erilise lahusega, mis sisaldab virsikuid, troopilisi puuvilju, nektarit ja spetsiaalseid mikroorganisme, mis on loodud kohvifarmerite poolt (leiad rohkem infot selle erakordse kohvi kirjeldusest meie e-poes).
Kohvifarmerid üritavad pidevalt luua uudseid unikaalseid töötlemisviise, mis suudaksid esile tuua teatud maitseid või isegi luua neid täiesti nullist. Fermenteerimine on üks uusimaid trende: selle käigus töödeldakse rohelisi kohviube erinevate mikroorganismidega. Kohvi fermenteerimistrendi pioneer on Rodrigo Sanchez, tuntud kohvifarmer, kelle tööd on laialdaselt tunnustatud. Ehkki seda töötlemisviisi peetakse veel eksperimentaalseks, on see kogunud juba hulga populaarsust üle kogu maailma.
Sellel kohvil on magusad troopiliste puuviljade maitsenoodid, mis on esile toodud tänu unikaalsele töötlusviisile – virsikutega fermenteerimine. Erinevad kohvi valmistamisviisid toovad esile erineva magususe, seega katseta julgelt, et leida selline meetod, mis sobib sinu jaoks hästi!
See kohv on röstitud nii, et see sobib kõikide valmistamisviiside jaoks, alates espressomasinatest ja filterkohvimasinatest kuni niisama tassis valmistamiseni. See on maitsev nii kuumalt kui külmalt! Erinevad seadmed toovad esile erinevad maitsed, seega katseta julgelt, et avastada selle erakordse kohvi unikaalsed maitsenüansid.
Oleme täiesti kindlad, et tunned virsikute maitset! Miks me selles nii kindlad oleme? Nimelt, tavalisel specialty kohvil on tavaliselt teatud maitsenüansid. Sa näed küll pakendile märgitud maitseid, kuid need on enamasti väga delikaatsed ja enamus inimesi ei suuda neid maitseid tegelikult tunda. See kohv on aga teistsugune! Kohvis olevad maitsed on esile toodud tänu unikaalsele töötlusviisile, mis hõlmab roheliste kohviubade fermenteerimist koos virsikute ja teiste troopiliste puuviljadega, seega see pakatab puuviljamaitsest. PS: Iga kord, kui valmistame tassikese seda kohvi poes või kontoris, tuleb alati mõni kohvisõber lähedale ja küsib lonksu… Ootame juba põnevusega, et prooviksid seda kohvi ka ise: kui oled proovinud, siis anna ka meile teada, mis sa sellest kohvist arvasid!
Kätriin august 5, 2024
Milline lõhn! Ületas kõiki mu ootuseid, jumaldan seda😍
Teie kommentaar
Nimi
Eposti
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.
Neid küpsiseid on vaja selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt ning neid ei saa välja lülitada. Need küpsised ei kogu isiku tuvastamist võimaldavat infot.
Need küpsised lasevad meil optimeerida veebilehte ja näha külastajate allikaid. Selle eesmärgi jaoks kasutame Google Analytics platvormi. Kogutud andmed ei võimalda sinu tuvastamist ning me ei jaga infot ühegi kolmanda poolega. Nende küpsiste võimaldamisel saad kasutada meie reaalajas vestlust ning saad seega abi meie nõustajatelt.
Kellelegi ei meeldi reklaamid - eriti sellised, mis pole üldse asjakohased sinu jaoks. Nende küpsiste abil saame tuvastada sinu soovid ning näidata sulle vaid asjakohaseid pakkumisi. Sa näed reklaame ka siis, kui sa neid küpsiseid sisse ei lülita, kuid sel juhul ei vasta reklaamid sinu huvidele ja soovidele.