Puhtuse ja klassika austajatele – täiesti puhas kakao. Ilma lisatud vürtside, maitseainete ja suhkruta.
Valmistamine: lisa 10 g kakaod klaasi ja kalla peale 250 ml piima. Vahusta piim koos kakaoga 78 ℃ temperatuurini. Me ei soovita segu veega teha. Ideaalne ka soja-, ja mandlipiimaga.
Becks kakaod toodetakse saksamaal, ning see on oma erakordse kvaliteedi tõttu kõikjal maailmas tuntud. Becks kakaojookides on kasutatud vaid kõrgeima kvaliteediga kakaod, suhkruroogu või kookosõie suhkrut, erinevaid vürtse ja naturaalseid maitseid. Kakaoubade kasvatamisel kasutatakse vaid orgaanilist väetist. Oad ostetakse kokku sertifitseeritud orgaanilistest farmidest, mis osalevad ka Fair Trade programmis.
Koostis: orgaaniline kakao*, happesuse regulaator: kaaliumkarbonaat.
*Sertifitseeritud orgaanilistest farmidest: sertifikaadid SER-K-20-00262 / LT-EKO-001
Hoiustamine: hoiusta kuivas, pimedas ja toatemperatuuril.
Tiiu T.
Ülle L.
Rikkalik ja puhta maitsega