Darjeelingi tee on kuulus oma erksa maitsepuhtuse ja kristalse magususe poolest, mis on loodud Himaalaja jalamil püsivate vihmasadude, kerge pinnase ja jaheda õhu tõttu. Aasta teisel saagikoristuse ajal maist juunini korjatud “teise ringi” Darjeeling võtab kaasa osa hiliskevade soojusest, mistõttu tunned sa tassist tulevaid arenenud puuviljanoote. Tihti kuulete asjatundjaid viitamas hea Second Flush sordi “muskaatsusele”, ning selles konkreetses Darjeelingi tees on tõeliselt hõrgu dessertveini magususe noote. Palju kergem kui enamik musti teesid. Whittardi lahtiste lehtedega Darjeelingut on kõige parem lasta kergelt tõmmata ja nautida ilma piimata – see on ülendavalt värskendav igal kellaajal.
– Päritolu: India
– Tee tüüp: must
– Portsjonite arv (kasutades 1 tl / 2 g tassi kohta): 100 g = 50 tassi
Koostisosad: must tee.
Sobib taimetoitlastele ja veganitele.
Säilitamine: hoida jahedas ja kuivas kohas, eemal ereda valguse ja tugevate lõhnade eest. Pärast avamist hoida õhukindlas pakendis.
Tooteülevaateid veel ei ole.