Kuum šokolaad Whittard of Chelsea Limited Edition Cookies and Cream, 350 g

9.00  -25%

Saadaval meie kesklaos (e-poest ostmiseks).
Tarneaeg 1 - 3 tööpäeva *93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval.
Külasta meie kaupluseid

Detailid

Brittide krutskiga variant Ameerika lemmikust! Ikooniline jäätise maitse pärineb küll USA’st, kuid Whittard of Chelsea meistrid arvavad, et nende “Cookies & Cream” on kogu maailma köökides paremuselt järgmise asi maailmas. Must kakaopõhi (mõtle “Oreo” küpsistele) on segatud erakordselt magusate biskviitküpsiste ja pehme kreemiga – retsept mis on teistele rivaaliks. 

Erakordse kreemisuse jaoks soovitame segada selle kuuma piimaga (või sinu eelistatud alternatiivse piimaga), mitte veega. Naudi kuumalt, jääkülma piimakokteili sees, või kasuta küpsetamisel. 

Whittard of Chelsea loodi Walter Whittardi poolt 1886 aastal, kui ta avas Londonis oma esimese teepoe. Täna müüb see jaemüügikett teed ja sellega seotud tooteid enam kui viiekümnes kaupluses üle terve Suurbritannia.

Portsjonite arv (kasutades 3 kuhjaga teelusikatäit/20 g tassi kohta kuuma šokolaadi jaoks või 2 supilusikatäit/28 g tassi maitsva piimakokteili jaoks): 350 g = 17 tassi kuuma šokolaadi/12 piimakokteili

Koostis: suhkur, kakao (19%), madaldatud rasvasisaldusega kakao (19%), dekstroos, maitseained, sool. Kakao osakesed: 38% minimaalselt. 

Sobilik taimetoitlastele ja veganitele. 

Hoiustamise tingimused: hoida jahedas ja kuivas kohas.

Spetsifikatsioonid

Päritoluriik:

Spetsifikatsioonid

Üldised omadused

Šokolaadi tüüp
Energiasisaldus, kJ
Energiasisaldus, Kcal
Rasvad
Millest küllastunud rasvhapped
Süsivesikud
Millest suhkruid
Valgud
Sool
Päritoluriik
Šokolaadi tüüp

Tume

Omadus

Lisanditega šokolaad

Mõõdud ja kaal

Kaal

Tarne

Keskladu (e-poest ostmiseks)
Laos
Hallivanamehe 4, Tallinn
Laos
Tähesaju 9, Tallinn
Laos
Soola tn 3/1, Tartu
Laos

Hinnangud

0
0 hinnangud
0%
0%
0%
0%
0%

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Kuum šokolaad Whittard of Chelsea Limited Edition Cookies and Cream, 350 g”