“Venezia” on peen segu, mida iseloomustab hele röst, madal happesus ja kreemine sisu – see on inspireeritud ajaloolisest kaubanduse pealinnast mis omas aktiivset koostööd Kagu-Idaga. Selle kaasakiskuv maitse ja vürtsikad vanilje noodid on ideaalsed neile, kes naturaalset magusat ja rafineeritud maitset austavad.
Bialetti meetod:
Mägi-oad. Unikaalseid segusid luues eelistab Bialetti enam kui 1000 m kõrgusel kasvanud ube, kus temperatuuri erinevus tagab aeglase ubade küpsemise.
Suure südamega. Bialetti kasutab suuri ube, tagamaks eriti ühtlane röstimine.
Kolmekordne valimine. Tagamaks kõrgeim kvaliteedistandard valitakse iga uba läbi 3-astmelise protsessi.
Traditsiooniline röstimine. Bialetti loodud röstimismeetod on traditsiooniline ja võtab arvesse kauaaegset meeskonnakogemust.
Koostis: röstitud kohvioad.
Hoiustamine: hoida kuivas ja jahedas kohas.
Sergei Andronov
Triinu Anja
Väga mahe ja äratab üles 🙂
Reet Rätsep
Väga maitsev kohv