“Venezia” on peen segu, mida iseloomustab hele röst, madal happesus ja kreemine sisu – see on inspireeritud ajaloolisest kaubanduse pealinnast mis omas aktiivset koostööd Kagu-Idaga. Selle kaasakiskuv maitse ja vürtsikad vanilje noodid on ideaalsed neile, kes naturaalset magusat ja rafineeritud maitset austavad.
Bialetti meetod:
Mägi-oad. Unikaalseid segusid luues eelistab Bialetti enam kui 1000 m kõrgusel kasvanud ube, kus temperatuuri erinevus tagab aeglase ubade küpsemise.
Suure südamega. Bialetti kasutab suuri ube, tagamaks eriti ühtlane röstimine.
Kolmekordne valimine. Tagamaks kõrgeim kvaliteedistandard valitakse iga uba läbi 3-astmelise protsessi.
Traditsiooniline röstimine. Bialetti loodud röstimismeetod on traditsiooniline ja võtab arvesse kauaaegset meeskonnakogemust.
Koostis: röstitud kohvioad.
Hoiustamine: hoida kuivas ja jahedas kohas.
Lisbet R.
Mõnusa maheda maitsega oad
loit munter
Väga mõnusa aroomiga, mahe kohv, soovitan
Tõnu Ohakas
ilmselt saabki järgmiste kohviubade tellimus olema ainult “hele” röst, sest nendest tehtud kohvi on kõikse meeldivam
Tõnu Prüüs
Maitsev
Sirje Sild