Presskannud (French press)

Filter
Aktiivsed filtrid
Hind
Tootja
Tüüp
Tüüp
Tüüp
Tüüp
Kapsel sobib
Piimavahustusotsiku tüüp
Valmistatavad retseptid
Kasutatava kohvi tüüp
Kohvi omadused
Juhtimise viis
Röstimisaste
Kohviubade mahuti
Kohvi päritolu regioonid
Piimaanum
Araabika sort
Veepaagi maht
Protsess
Seeria
Seeria
Ekraan
Terade tüüp
Smart äpp
Maht
Andmed
SCA hinnang
Tassisuurus
Koguse valik piimakohvile
Omadus
Koguse valik mustale kohvile
Oamahutite arv
Kohvitüüp
Portsjonite kogus
Kohvikapsel sisaldab
Salvestatud kasutajaprofiilid
Tassisoojendi
Sordid
Piimaga joogid
Kohviubade tüüp
Joogi retsept
Sobilik
Kogus
Sobivus
Säilitab sooja
Tsüklid
Šokolaadi tüüp
Kofeiinivaba meetod
Mokakannu mahutavus
Šokolaadi liik
Funktsioonid
Terade ehitus
Personaalsed retseptid
Kaubamärgid
Soovituslik päevane tasside arv
Veeühendus
Kapselmasina tehnoloogia
Maitsete giid
Gruppide arv
Kasutavad
Tera diameeter
Kohviveski tüüp
Programmeeritav jahvatuse aeg
Sisseehitatud veski
PID temperatuuri juhtimine
Manomeeter
Kuuma vee otsik
Komplekti kuuluvate toodete kogus
Professionaalsed
Tüüp
Kampaaniad
2 toodet
Presskannud (French Press) 

French press, tuntud ka kui presskann või cafetière, on klassikaline kohvivalmistustööriist, mida üle maailma üsna sageli kohtab. Presskannu kasutamine on tõesti väga lihtne: vala vaid kuum vesi jahvatatud kohvi peale, lasta sellel veidi tõmmata, ning suru mõne minuti pärast kohvipaks alla. Sellegipoolest on tänapäeval pakkumises lai valik kohvivalmistamise tööriistu, mistõttu võid imestada, miks mõned maailma tuntuimad kohvifännid valivad ikka veel selle lihtsa valmistusvahendi kõigi teiste asemel. Uurime välja!

Lisaks üllatavale kasutuslihtsusele on presskannul veel arvukalt eeliseid, nagu atraktiivne hind (tänapäeval leiab turult presskanne ka juba 10€ eest), lihtne hooldus ja universaalsus. Saab isegi väita, et presskann on kõige universaalsem valmistusvahend: see võimaldab kohvisõpradel valmistada tavalist aromaatset kohvi, maitsvat külmpruuli, kannutäie teed või isegi piimavahtu!

See kohvi valmistamise tööriist tuleb kasuks ka suurema seltskonna teenindamiseks: French pressiga saate korraga valmistada kuni 8 portsjonit kohvi. Peamine põhjus, miks kogenud kohvigurmaanid presskannusid nii kõrgelt hindavad, on aga neis valminud jookide maitse. Presskannu kohv on rikkalik, täidlane, õline ja tihke. Seega, kui tunnete oma köögis endiselt puudust moekast presskannust, hankige see! Oleme veendunud, et see on absoluutselt vajalik igas kohvi armastavas majapidamises.

Parim Presskann Sinule: Kuidas Leida Õige?

Aastatepikkuse kogemusega KohviSemu eksperdid teavad hästi, et teie jaoks õige toote valimine võib olla väljakutse. Olenemata sellest, kas ostate kohvimasinat või kohviube. Presskannud pole kindlasti erand, seega proovime välja tuua mõned asjad, millele tasub oma otsuse tegemisel tähelepanu pöörata.

Mahutavus. Nii nagu iga teist tüüpi nõude puhul, peate esmalt arvestama tulevase presskannu suuruse ja mahutavusega. Enamik presskanne mahutab 350 ml, 700 ml või 1000 ml kohvi. Seega, kui valite endale sobiva, küsige endalt, kas kavatsete kasutada seda kohvivalmistajat ainult oma igapäevase tassi kohvi valmistamiseks või soovite ka erilistel puhkudel oma presskannu välja otsida ja oma külalisi mõnega tassitäie kohviga kostitada. Kui teie presskann on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, kaaluge, kui palju kohvi te korraga valmistate ja tarbite. Pidage meeles, et mõnda aega seisnud presskannukohvi joomine ei ole soovitatav: mida pikem on kohvi ja vee kontakt, seda kangemaks ja mõrumaks jook muutub. Optimaalse maitse saavutamiseks laske presskannul 4 minutit seista, seejärel valage jook tassidesse ja nautige kohe. Kokkuvõtvalt, kui teie leibkond koosneb ühest või kahest kohvisõbrast, on kõige parem valida väikseim saadaolev mahutavus (350 ml), samas kui suuremad French pressid (mahutavusega 700 ml või 1000 ml) sobivad paremini suurematele seltskondadele.

Materjal. Pöörake tähelepanu materjalile, millest konkreetne presskann on valmistatud. Valikus  on nii klaasist, savist, terasest kui ka plastist presskannusid. Valige vastavalt oma individuaalsetele vajadustele, köögi interjöörile ja loomulikult rahasummale, mille olete nõus presskannule kulutama (hinnad võivad erineda alates 10 kui 100 euroni). Igal materjalil on ka omad eelised: 

Klaas: elegantne, läbipaistev, keskkonnasõbralik valik. 

Savi: naturaalne materjal, unikaalne välimus, keskkonnasõbralik valik. 

Teras: vastupidavus, stiil, keskkonnasõbralik valik. 

Plastik: mugavus, atraktiivne hind.  

Eksklusiivsed presskannude pakkumised. KohviSemust leiad alati hulga eksklusiivseid pakkumisi – ja mis puudutab presskannusid, pole needki erand. Vaadake meie praeguseid pakkumisi ja tutvuge meie presskannude allahindlustega.

Kõige populaarsemad ja enimhinnatud presskannud. Kui olete kaalunud oma isiklikke vajadusi ja vaadanud läbi meie presskannude pakkumised, kuid ei suuda siiski otsustada, milline French press oleks teie jaoks õige, laske meie kohvisõprade kogukonnal teid aidata! Kasutage sortimisfunktsiooni, et näha, millised presskannud on praegu kõige populaarsemad või enimhinnatud.

Mõningad Enimtuntud Presskannude Tootjad KohviSemu Toodete Sortimendis

Meie eksperdid laiendavad KohviSemu tootevalikut pidevalt. Oleme juba üle kümne aasta jälginud kuumimaid kohvitrende ja tutvustanud oma klientidele nii tuntud ja usaldusväärseid tootjaid, kui ka põnevaid uustulnukaid. KohviSemu riiulitel on praegu järgmiste kaubamärkide toodetud presskannud:

Barista & Co. See kaubamärk sündis ja arenes välja Ühendkuningriigis, Inglismaa lõunarannikul. Ettevõte kasvatab tõelist kirge kohvi vastu ja esitleb uhkusega kõrgeima kvaliteediga tooteid, mis on loodud neile, kes soovivad nautida erakordseid jooke mugavalt oma kodus. Barista & Co presskannud on stiilsed ja praktilised. Neid on saadaval erinevate mahutavuste ja värvidega, mistõttu leiad kindlasti endale sobivaima. 

Bialetti. Kus on kohv, seal on itaallased! Bialetti on maailmakuulus kohvivalmistustööriistade ettevõte, mille asutas legendaarse mokakannu taga olnud mees Alfonso Bialetti. Kuigi seda kaubamärki seostatakse endiselt ennekõike tema tähelepanuväärsete mokakannudega, sisaldab selle tootevalikus ka muid kohvi valmistamiseks mõeldud tööriistu. Kindlasti tasub lähemalt vaadata ka Bialetti presskannusid.

Fellow. See San Franciscos asuv tootedisaini ettevõte püüab luua esemeid, mis võimaldaksid kohvisõpradel nautida oma igapäevast tassikest veelgi rohkem, kui nad seda juba teevad. See ettevõte on tuntud oma erakordsete veekeetjate poolest, pakkudes ka manuaalseid kohvivalmistajaid. Vaata ka nende elegantset luksuslikku presskannu nimega Fellow “Clara Matte Black”. 

Hario. See Jaapani ettevõte on tegutsenud viimased 100 aastat. Ta alustas kuumakindla klaasi tootjana, ning hakkas hiljem oma tootevalikusse lisama erinevaid majapidamistarbeid, lemmikloomatooteid, ning muid esemeid. Lisaks sellele on Hario viimased pool sajandit tootnud ka kvaliteetseid kohvi- ja teevalmistustööriistu. See bränd seisab ka legendaarse “V60” filtri taga. Pakkumisel on ka mõned French pressid: üks neist nende uhke “Cafe Press Slim”, millel on ka hetkel meie riiulite kõige kompaktsema presskannu tiitel.

Melitta. See Saksa ettevõte müüb kohvi, kohviveskeid, automaatseid ja manuaalseid seadmeid, samuti erinevaid kohvivalmistustarvikuid. Selle asutas ärinaine Amalie Auguste Melitta Bentz, kes on 1908. aastal huvitaval kombel leiutanud ka paberist kohvifiltrid. Melitta tooteid eristab teistest nende Saksa kvaliteet ja vastupidavus – ja see kehtib kindlasti ka nende French presside kohta. Viimaseid kasutavad ja armastavad sajad KohviSemu kliendid.

Stelton. Kas otsite uhket disaini, skandinaavialikku minimalismi, uuenduslikke lahendusi ja veatut funktsionaalsust? SIis piisab sellest Taani kaubamärgist! Pidev koostöö maailma tuntumate disainerite ja arhitektidega on toonud selle ettevõtte kohviturul esirinda, pälvides  mitmeid olulisi disainiauhindu. Steltoni “Theo Black” – mustast savist vormitud ja puidust kaanega presskann – on võib-olla üks stiilsemaid ja pilkupüüdvamaid French press mudeleid KohviSemu tootevalikus. Ülejäänud kaks Steltoni presskannu “EM Black” ja “EM White” on samuti tõeliselt pilkupüüdvad mudelid.

Mida Veel Tassikeseks Maitsvaks Presskannukohviks Vaja On?

Kas olete juba mitu lemmikut välja valinud? Loodame, et olete! Oma uues presskannus tõeliselt maitsva kohvi valmistamiseks võib vaja minna ka mõningaid lisasid. Teie kohvi lõplik maitse sõltub paljudest teguritest. Kõiki neid ei saa osta: vajate ka teavet selle kohta, kuidas valitud tarvikuid õigesti kasutada. Lisateavet leiate meie blogipostitusest Presskann: Populaarseim ja Universaalseim Kohvivalmistustööriist. Vaatame nüüd mõnda toodet, mida peate võib-olla juurde ostma:

Maitsvad pruulid algavad…. Loomulikult ei millestki muust, kui kvaliteetsest kohvist! See on ka selle maitsete mängu võtmemängija. Kuigi saate soovi korral kasutada ka eeljahvatatud kohvi, saab parimaid tulemusi saavutada ainult värskelt jahvatatud kohviube kasutades. Presskannukohvi valmistamisel tasuks valida heleda või keskmise röstiga oad. Presskannud sobivad suurepäraselt specialty kohvide jaoks: see valmistusmeetod on üks parimaid, kui on vaja paljastada mõnede maailma parimate kohvisortide loomulikud omadused.

Maitsva presskannukohvi üks saladusi on õige kohvi ja vee vahekord. Nagu kõik manuaalsed tööriistad, nõuab ka presskann õiget kohvi ja vee vahekorda. Parim valik on suhe 1:12. Näiteks kui kavatsete kasutada 350 ml vett, vajate 30 g jahvatatud kohvi. Maksimaalse täpsuse tagamiseks soovitame osta kohvikaalu.

Parimaid tulemusi annavad värskelt jahvatatud oad. Oleme juba maininud, et kohvi valmistamisel on alati hea mõte kasutada värskelt jahvatatud ube (presskannud nõuavad tavaliselt keskmist kuni jämedat jahvatust). Siis on teil vaja kohviveskit, mis võib olla kas manuaalne või elektriline. Kui vajate juhiseid või abi endale sobiva veski valimisel, minge siia ja lugege läbi meie blogipostitus.

Tulihingelistele piimajookide fännidele. Piimapõhiste jookide fännid peaksid mõtlema, kuidas nad oma piima vahustavad. Selleks võite näiteks osta piimavahustaja. Oleme juba maininud, et maitsvat piimavahtu saab vahustada ka presskannuga – kui otsustate seda proovida, ärge unustage piima eelnevalt soojendada. Ideaalse piimavahu valmistamise kohta lisainfo saamiseks lugege meie blogipostitust siit.

Muuda oma kohvi maitse veelgi paremaks. Kas soovid muuta oma joogid veelgi maitsvamaks? Lihtne: serveeri neid lihtsalt ilusas tassis! KohviSemu valikus on arvukalt tasse, mida toodavad mõned maailma tuntuimad ettevõtted. Presskannud valmistavad tavalist musta kohvi, mistõttu soovitame kõigepealt üle vaadata meie mustad kohvitassid. Need, kes kavatsevad kutsuda oma sõpru või pereliikmeid kohvi maitsmise peole, võiksid eelnevalt hankida spetsiaalsed degusteerimistopsid (tuntud ka kui cupping kausid). Hario “Kasuya Model” ja “Loveramics (Black)” on selleks mõlemad suurepärased valikud.

Kokkuvõtteks…

Loodame, et olete juba avastanud enda jaoks parima presskannu! Kui te pole siiski otsustanud, pöörduge kohe KohviSemu konsultantide poole: nad aitavad teid meeleldi. Lisaks saate lugeda ka teiste valmistusmeetodite kohta. See mitte ainult ei laienda teie teadmisi, vaid võib teile tutvustada ka teie tulevast lemmikut kohvivalmistajat – või isegi mitut!