Presskannukohv french press kannule

Filter
Hind
Tootja
Tüüp
Tüüp
Tüüp
Tüüp
Kapsel sobib
Piimavahustusotsiku tüüp
Valmistatavad retseptid
Kasutatava kohvi tüüp
Kohvi omadused
Juhtimise viis
Röstimisaste
Kohviubade mahuti
Kohvi päritolu regioonid
Piimaanum
Araabika sort
Veepaagi maht
Protsess
Seeria
Seeria
Ekraan
Terade tüüp
Smart äpp
Maht
Andmed
SCA hinnang
Tassisuurus
Koguse valik piimakohvile
Omadus
Koguse valik mustale kohvile
Oamahutite arv
Kohvitüüp
Portsjonite kogus
Kohvikapsel sisaldab
Salvestatud kasutajaprofiilid
Tassisoojendi
Sordid
Piimaga joogid
Kohviubade tüüp
Joogi retsept
Sobilik
Kogus
Sobivus
Säilitab sooja
Tsüklid
Šokolaadi tüüp
Kofeiinivaba meetod
Mokakannu mahutavus
Šokolaadi liik
Funktsioonid
Terade ehitus
Personaalsed retseptid
Kaubamärgid
Soovituslik päevane tasside arv
Veeühendus
Kapselmasina tehnoloogia
Maitsete giid
Gruppide arv
Kasutavad
Tera diameeter
Kohviveski tüüp
Programmeeritav jahvatuse aeg
Sisseehitatud veski
PID temperatuuri juhtimine
Manomeeter
Kuuma vee otsik
Komplekti kuuluvate toodete kogus
Professionaalsed
Tüüp
Kampaaniad
128 toodet

Presskannukohvist

Presskannud (mida kutsutakse ka cafetière’ks) on ühed maailma kõige populaarsemad kohvitööriistad. See pole mingi üllatus – presskannu kasutamine on imelihtne ning tulemuseks on erakordsed maitsed. Kui tahad imelist rikkalikku kohvi, siis presskannukohv on täiuslik – ja sa ei pea reisima Prantsusmaale selle nautimiseks! Kas aga presskann (French press) on ainus, mida sa vajad sellise joogi valmistamiseks? Maitsed on ju ikkagi peidus kohviubades. See tähendab, et esimene samm imelise presskannukohvini on leida õige presskannukohv selle meetodi jaoks.

Milline kohv on parim presskannu jaoks?

Presskannude fännid kipuvad eelistama loomulikku kohvimaitset: see tähendab julget, täidlast ja rikkalikku kohvi. Kui ka sina naudid sellist klassikalist kohvi ja sul on kodus presskann, on parim valik keskmise röstiga 100% arabica või araabika ja robusta segu. Keskmise röstiga kohv on looduslikult üsna õline, rikkalik ja maitsekas ning just seda vajab üks korralik cafetière kohv. Need, kes otsivad veelgi suuremat maitsete skaalat, peaksid proovima erikohvi. Erikohvid on tuntud oma sügavate maitsete poolest, sobides seega suurepäraselt presskannumeetodi jaoks. Eksperimenteeri ja proovi erinevate maitsetega, et leida endale sobiv presskannukohv – olgu selleks kohvioad, erikohv, jahvatatud kohv, kofeiinivaba kohv või hoopis kohalikult röstitud oad!

Kohvioad presskannule: kuidas leida parimad?

Presskann (French press) on üks kõige mitmekülgsemaid kohviseadmeid. Neid kohvikanne on ülilihtne kasutada, seega pole vaja erilisi oskuseid maitsva kohvi valmistamiseks. Mida sul on aga vaja parimate maitsete saavutamiseks on värskelt jahvatatud kohvioad. Võid oma presskannu jaoks valida mitmesugused kohvioad: hästi sobivad nii heleda, keskmise kui ka tumeda röstiga kohvid.

Sinu valik sõltub sellest, millist maitset sa soovid saavutada. Tumeda röstiga kohvioad lisavad joogile mõru, suitsuse ja pikantse maitse, samas keskmine ja hele röst on kergemad, magusamad ja puuviljased. Lisaks röstiastmele arvesta ka jahvatuse suurust: parim valik on keskmine kuni jäme jahvatus. Selline kohv loob eriti rikkaliku joogi, kus on erksad maitsenoodid.

Presskannu omanikud võivad proovida Caprisette kohvivalikut: nende delikaatsed õrnad maitsed sobivad nii musta kohvi kui ka piimajookide jaoks. Erikohvi sõbrad võivad nautida aga Black Crow White Pigeon sarja: see on loodud selleks, et saaksid luua kodus omaenda erakordse kohviloo.

Miks on erikohv parim valik presskannu jaoks?

Presskannukohv on tihtipeale peetud teistest paremaks–ja seda hea põhjusega! Kui valmistada kohv cafetière abil, avaldab see kõige peenemad maitse- ja aroominüansid. Parima maitseelamuse jaoks soovitame alati presskannu omanikel proovida specialty kohvi. Miks nii? Kui valmistada specialty presskannukohv, on tulemus julgema aroomi ja kõige rikkalikuma maitsega.

Ilmselt oled uudishimulik selle osas, milline erikohv valida. Sa ei pane kindlasti mööda, kui valid Black Crow White Pigeon tootesarja hulgast. Need kohvid lasevad sul hüpata maailma parimate maitsete maailma, tuues sinuni üllatuslikud maitsenoodid–võta lihtsalt selline variant, mis sulle huvi pakub!

Jahvatatud kohv presskannule: milline valida?

Oleme juba maininud, et presskannukohvi jaoks on parim kasutada värskelt jahvatatud kohvi. Muidugi mõistame, et ubade jahvatamine enne kohvi tegemist ei pruugi alati olla võimalik. Sellisel juhul on parim valik jahvatatud kohv KohviSemu tootevalikust. Kui otsid õiget varianti, arvesta jahvatuse suurust: presskannu jaoks on parim keskmise kuni jämeda jahvatusega kohv. Sellise jahvatusega saad kõige rikkalikuma ja ühtlasema maitse. Võid muidugi ka eksperimenteerida, kuid pea meeles, et mida peenem jahvatus, seda pikantsem ja intensiivsem on maitse.

Kui tahad otsingut kiirendada, võid uurida Caprisette jahvatatud kohvi: need sobivad suurepäraselt presskannu jaoks. Kui sulle pakuvad huvi erikohvid, aga sul pole kodus kohviveskit (või sul on alati kiire!), uuri Black Crow White Pigeon valikus olevaid jahvatud kohvisid ning saa peatselt teada, kuidas maitseb maailma parim presskannukohv.

Kofeiinivaba presskannukohv

Kui sinu eelistus on kofeiinivaba presskannukohv, siis ilmselt mõtiskled, kas presskannu saab üldse kasutada kofeiinivaba joogi valmistamiseks. Meil on hea uudis: kui sul on kodus presskann, saad nautida ka kofeiinivaba kohvi. Järgi lihtsalt samu põhilisi juhiseid: vali võimalikult värsked kohvioad ning pea silmas röstiastet. Kui otsid jahvatatud kofeiinivaba kohvi, siis arvesta ka jahvatuse suurust.

Kofeiinivaba joogi nautijad võivad proovida Caprisette Lullaby Decaf kohvisegu: see on õrn ja meeldivalt magusate maitsetega. Kui otsid aga midagi eriti erilist, on meil sulle varuks specialty Black Crow White Pigeon Colombia Decaf kohv. Proovi järgi–sa ei kahetse!

Kohvikomplektid presskannule

Maitsev presskannukohv on muidugi tore mõte–aga mis siis, kui see saab ootamatult otsa? Selliste õnnetuste vältimiseks on meil valikus mitmed kohvikomplektid. Me ei ole unustanud ka neid, kellele meeldib eksperimenteerida: meie valikus on ka mitmete erinevate kohvidega komplekte. Nüüd on mitmekülgse ja rikkaliku kohvimaitsete teekonnale asumine veelgi lihtsam!

Arabica kohvioad presskannule

Kaks peamist kohviliiki on Arabica ja robusta. Millise peaks aga valima presskannu omanik? Valik on lihtne: kindlapeale Arabica. Araabika sügav magus maitse on täiuslik presskannu jaoks. Selline kohv sobib ühtlasi nii musta kohvi kui ka piimapõhise joogi jaoks–just selle mitmekülgsuse tõttu sobib see hästi presskannukohvi valmistamiseks.

Robusta kohvioad presskannule

Võrreldes araabikaga on robusta kohvioad palju rikkalikumad ja kindlasti ka natuke mõru maiguga. Seetõttu ei leia enamasti 100% robustat. Enamasti leiad aga Arabica ja robusta segusid. Need on samuti suurepärased presskannu jaoks, eriti, kui sulle meeldib kerge mõru maik, mida täiendab rikkalik ja täidlane tekstuur. Sellised segud sobivad hästi piimakohvide jaoks, seega kui naudid selliseid kohvijooke, võid kindlasti proovida segu.

Pole veel kindel?

Ei ole veel kindel, milline presskannukohv sobib sulle? Mõtiskled, millised teised kohviliigid on saadaval? Meie nõustajad on alati valmis sind abistama! Võta ühendust ja abistame sind su küsimustega. Alternatiivina võid külastada ka meie füüsilisi kaupluseid: oleme valmis sind abistama kasulike nõuannetega ja pakume ka maitsvat kohvi.

Selles blogipostituses “Presskann: Populaarseim ja Universaalseim Kohvivalmistustööriist” on samuti kirjeldatud presskannukohvi.