P.
T.
Min.
Sek. aega jäänud.
Alusta seiklust erinevatesse kohvikasvatuse piirkondadesse otse oma kodumugavusest tänu KohviSemu kohvisarjale Parallel. Meie ühe päritoluga kohvisegud, mis on pühendatud erinevatele kontinentidele–Aafrikale, Aasiale ja Ameerikale–avaldavad, mille poolest on iga kontinendi kohvioad erilised. Avasta uued maitsed ning koge, kui erinevalt võib sama kohv maitseda olenevalt valmistusviisist. Parallel kohv muudab iga lonksu uueks elamuseks.
Me tahtsime teha enamat, kui lihtsalt kohvi müüa, seega lõime päris omaenda KohviSemu kohvisarja. Meie Black Crow White Pigeon, Caprisette ja Parallel tootesarjad näitavad meie armastust kohvi vastu ning püüdleme pidevalt selle suunas, et tuua sulle erakordseid maitseid.
Parallel kohv on erakordne ühe päritoluga kohvisegu, mis on inspireeritud kahe maailma parimatest omadustest. Enamus kohvisid on kas segud või specialty coffee, aga me lõime midagi uut–premium-segu, mis tutvustab sulle kindla kohvikasvatuspiirkonna maitseid. See on justkui kesktee segude ja erikohvide vahel. Kui tahad uurida kohvisegusid rohkem ja natuke pista varvast ka erikohvide maailma, on Parallel kohv suurepärane valik!
Sulle meeldivad kindlasti meie 100% araabika segud: need on mitmekülgsed ning valikus on nii kohvioad kui ka jahvatatud kohv. Meie Parallel kohv on röstitud nii, et see sobib kõikidele valmistusviisidele: olgu sul filterkohvimasin, espressomasin või valmistad kohvi niisama tassi sisse. Olenemata sinu eelistusest saame sulle rõõmu valmistada–vali oma lemmik maitsenoot, mis oleneb sellest, milliselt kontinendilt oad pärit on.
Kas oled kunagi kuulnud kohvivööndist? See on tsoon, mis jookseb horisontaalselt mööda troopikariike–täpsemalt öeldes põhja- ja lõunatroopika vahel–vahemikus 25°N kuni 25°S. See alab asub ekvaatori lähedal ning sinna kuuluvad osad Kesk- ja Lõuna-Ameerika, Aasia ja Aafrika riigid. Kohvivööndi riike peetakse parimateks kohvi kasvatamiseks. Sealne soe ilm, külluslik vihm ja kõrge rõhk lasevad valmistada suurepäraseid kohvisid. Just seetõttu lõimegi segud, mis on pärit just nendest kolmest piirkonnast. Mille poolest on aga kõik need kohvid unikaalsed?
“Parallel 12”: Aafrika kohvide traditsiooniline hõng
See araabika kohviubade segu on pärit Etioopiast ja Tansaaniast. Nende mitmekülgsete regioonide oad on kerged ja õrna troopilise aroomiga, kus võib tunda marjade, tee, puuviljade ja lillede hõngu, seda täiendamas ka kerge veinihõng.
“Parallel 17”: Aasia kohvide traditsiooniline hõng
Avasta araabika kohviubade segu, mis kombineerib endas India ja Paapua Uus-Guinea kohvioad. Selles pikantses kohvis on tunda kakao, nelgi ja kuivatatud puuviljade hõngu.
“Parallel 36”: Ameerika kohvide traditsiooniline hõng
See on imeline ühe päritoluga araabika kohviubade segu, mis on pärit El Salvadorilt ja Brasiiliast! Avasta šokolaadi, pähklite, puidu ja lillede maitsehõng.
Pole kindel, milline regioon sobib sinu maitsemeeltele? Sel juhul vali kohvikomplekt, kus on olemas kõik kolme kontinendi kohvid! Kui otsid praktilist ja meeldejäävat kingitust, vali Parallel specialty kohv kinkekarbis: lisaks maitsvale joogile saad kinkida sõbrale omamoodi seikluse mööda kaugeid kohvikasvatusmaid.
Kohvi valmistaja ise on joogi unikaalse iseloomu avaldamise võtmepunkt. Selleks, et Parallel kohvioad saaksid välja tuua oma maitsenoodid, tuleb valida selline röstiaste ja valmistusviis, mis toob maitse kõige paremini esile. Õnneks on kõik selle sarja oad keskmise röstiga, seega sobivad need kõigile meetoditele: alates filterkohvimasinatest ja espressomasinast kuni tassi sees valmistamiseni.
Keskmine röst aitab valmistada täiusliku maitse ja aroomi segu. See toob esile mõlema maailma parimad omadused: ubade looduslikud omadused ja röstimise maagia. Sedasi on tulemuseks täpselt õige maitse, kus on magus ja hapukas maitse tasakaalus. Keskmise röstiga oad on enamasti ka täpselt parasjagu happelised–vähem kui heleda rösti korral, rohkem kui tumeda rösti puhul. Keskmise röstiga kohv saavutab õrna magusa maigu ning täidab ruumi karamelli, pähklite, šokolaadi ja puuviljade nüanssidega. Selliseid ube on röstitud temperatuuril 210–220 °C ning neil on tumepruun värv, kus pole näha kohviõli jälgi.
Keskmine röstiaste on eriti mitmekülgne ning sobib mitmetele erinevatele pruulimisviisidele: nii espresso kohv kui ka filterkohv, presskannukohv või hoopis tassi sees valmistamine. Parallel specialty kohv on saadaval nii ubade kui ka jahvatatud kohvi kujul. Jahvatatud kohv on mõeldud manuaalsetele filtertehnikatele, tassi sees valmistamiseks, presskannule, mokakannule ja filtermasinatele. Oad sobivad kõikidele teistele meetoditele, olgu selleks täisautomaatne kohvimasin või espressomasin.
Pole kindel, milline Parallel kohv sulle sobib? Tahad teada, millised kohviliigid ja maitsed on saadaval? Meie eksperdid on valmis sind abistama otsuse langetamisel. Külasta ka meie füüsilisi kaupluseid, kus pakume sulle lisaks veel imemaitsvat kohvi!
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.
Neid küpsiseid on vaja selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt ning neid ei saa välja lülitada. Need küpsised ei kogu isiku tuvastamist võimaldavat infot.
Need küpsised lasevad meil optimeerida veebilehte ja näha külastajate allikaid. Selle eesmärgi jaoks kasutame Google Analytics platvormi. Kogutud andmed ei võimalda sinu tuvastamist ning me ei jaga infot ühegi kolmanda poolega. Nende küpsiste võimaldamisel saad kasutada meie reaalajas vestlust ning saad seega abi meie nõustajatelt.
Kellelegi ei meeldi reklaamid - eriti sellised, mis pole üldse asjakohased sinu jaoks. Nende küpsiste abil saame tuvastada sinu soovid ning näidata sulle vaid asjakohaseid pakkumisi. Sa näed reklaame ka siis, kui sa neid küpsiseid sisse ei lülita, kuid sel juhul ei vasta reklaamid sinu huvidele ja soovidele.