P.
T.
Min.
Sek. aega jäänud.
JURA kohvimasinate märksõnadeks on parim kohv, kasutuslihtsus ja rabav välimus. Naudi vaid ühe nupuvajutusega JURA kohvijooke – alati värskelt jahvatatud, mitte kapslis.
JURA professionaalsed täisautomaatsed kohvimasinad on parim valik kohtadesse, kus iga päev tarbitakse 10 kuni 200 tassi kohvi. Kohvijook vaid ühe nupuvajutusega – alati värskelt jahvatatud, mitte kapslis.
JURA originaalhooldustooted tagavad laitmatu puhtuse ja kaitse. Kõigi puhastusvahendite koostis on hoolikalt valitud just selline, mis sobib JURA täisautomaatsetes kohvimasinates kasutatavate programmide ja materjalidega.
Spetsiaalselt JURA kohvimasinatele loodud tarvikud ja lisavarustus tagavad täiuslikud kohvijoogid ning naudingu igast kohvitassist.
Tassitäis suurepärast, täpselt Sinu maitsele vastavat kohvi värskelt jahvatatud ubadest valmib ühe nupuvajutusega – selleks kulub alla 60 sekundi.
JURA espressomasin valmistab ühe nupuvajutusega ideaalse kohvijoogi – tegemist on värskelt jahvatatud kohviga, mitte kapslikohviga.Kuid mis juhtub pärast seda, kui oled edastanud masinale käskluse kohvijoogi valmistamiseks? Jälgi valmistamisprotsessi ja vaata, mis toimub JURA espressomasina sees – alates kohviubade jahvatamisest kuni suurepärase kohvi valmimiseni. Veendu, kuidas erinevad tehnilised lahendused teevad koostööd, et luua ülim kohvi nautimise kogemus.
Iga kohvijoogi optimaalse jahvatusastme tagamiseks on JURA insenerid välja töötanud toodet tuvastava veski (P.R.G.). Elektrooniliselt juhitav suure jõudlusega veski kohandub eelmääratud jahvatusastme järgi sekundi murdosa jooksul ehk palju kiiremini ja sagedamini, kui seda oleks võimalik käsitsi teha. Valida saab nii väga peene jahvatusastme väikeste kohvijookide valmistamiseks kui ka väga jämeda astme erilisemate kohvijookide jaoks.
Ideaalne tõmbeaeg on parima tulemuse saavutamiseks ülioluline. Vee ja jahvatatud kohvi kokkupuuteaeg peab olema piisavalt pikk, et aroomiühendid kohvist vabaneksid, samas piisavalt lühike, et vältida mõruainete ning tanniinide eraldamist.
Seetõttu töötas JURA lisaks tavapärasele tõmbeprotsessile välja impulss-tõmbeprotsessi (P.E.P.®) lühikeste kohvijookide jaoks, nagu ristretto või espresso, ja One-Touch Lungo funktsiooni pikemate kohvijookide tarvis. Espressomeetodil külmpruulitud kohvijookide valmistamiseks on loodud külmtõmbeprotsess.
Kohv sisaldab 98% vett. Seega on ideaalse kohvi valmistamiseks hädavajalik värske ja külm vesi. Vee kuumutamisel moodustub selles sisalduvatest kaltsiumiühenditest aga katlakivi. JURA on leidnud nutika lahenduse katlakivi vältimiseks – CLARIS filter.
Kohvijooke nagu cappuccino ja latte macchiato valmistatakse piima või piimavahuga. JURA uuenduslikud piimavahustid kasutavad murrangulist peene piimavahu tehnoloogiat, et valmistada peene tekstuuri ja püsiva konsistentsiga piimavahtu või lihtsalt soojendada piima soovitud temperatuurini.
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.
Neid küpsiseid on vaja selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt ning neid ei saa välja lülitada. Need küpsised ei kogu isiku tuvastamist võimaldavat infot.
Need küpsised lasevad meil optimeerida veebilehte ja näha külastajate allikaid. Selle eesmärgi jaoks kasutame Google Analytics platvormi. Kogutud andmed ei võimalda sinu tuvastamist ning me ei jaga infot ühegi kolmanda poolega. Nende küpsiste võimaldamisel saad kasutada meie reaalajas vestlust ning saad seega abi meie nõustajatelt.
Kellelegi ei meeldi reklaamid - eriti sellised, mis pole üldse asjakohased sinu jaoks. Nende küpsiste abil saame tuvastada sinu soovid ning näidata sulle vaid asjakohaseid pakkumisi. Sa näed reklaame ka siis, kui sa neid küpsiseid sisse ei lülita, kuid sel juhul ei vasta reklaamid sinu huvidele ja soovidele.