Bosch CTL7181B0 integreeritav kohvimasin, kasutatud – renoveeritud, must

Välja müüdud
Külasta meie kaupluseid

Detailid

See tipptasemel sisseehitatud täisautomaatne kohvimasin ei näe mitte ainult suurepärane välja, vaid valmistab ühe puudutusega ka kõik populaarsemad kohvijoogid. Integreeritud tipptasemel kohvivalmistustehnoloogiad tagavad kõrgeima kohvikvaliteedi, samas kui mugav ekraan ja intuitiivne juhtimismenüü muudavad masina kasutamise ülimalt lihtsaks.Lisaks saab masinat juhtida nutika Home Connect äpi kaudu, mis pakub lõpmatuseni erinevaid kohviretsepte, aga ka kasulikke näpunäiteid kohvi valmistamisel ja kohvimasina hooldamisel. Integreeritud täisautomaatse piimasüsteemi loputusprogramm võimaldab teil unustada kõik hooldusmured.

AVASTAGE ERAKORDSEID KOHVIJOOKE TERVEST MAAILMAST

Lisaks tavapärastele klassikalistele jookidele saate nautida populaarseid jooke kogu maailmast. Ükskõik, kas soovite Hispaania cortadot või Itaalia ristrettot, saate CoffeeWorld abiga valmistada mis tahes kohvijoogi ilma vaevata – ühe nupuvajutusega. Vajutage lihtsalt nuppu ja Boschi kohvimasin teeb teie jaoks joogi valmis. Avastage maitsva kohvi laia maailma – mugavalt oma kodus.

HOME CONNECT NUTIÄPP

Sinu nutitelefon on igapäevane asendamatu kaaslane. Nüüd saate seda selle täisautomaatse kohvimasinaga kasutada. HomeConnect rakendus võimaldab teil kohvimaailma avastada ja tutvustab teile erinevaid kohvijooke. Proovida saab ka funktsiooni CoffeePlaylist, mis võimaldab ükshaaval oma lemmik kohvijooke valmistada. Rakendus sisaldab kasulikku teavet kohvi ja juhiseid teie kohvimasina kohta. Jälgige kogu protsessi oma nutiseadmes hooldusrakenduste ajal,saades märguande, kui teil on vaja seadme juures tegevusi läbi viia.

ONE TOUCH DOUBLE CUP FUNKTSIOON

Valmistage kaks portsjonit korraga, isegi kui valmistate piimapõhiseid jooke – latte macchiato või cappuccino!

LEMMIKUD: SALVESTA KUNI 30 OMA LEMMIKUT KOHVIJOOKI

Valige oma kohvijoogi soovitud koostis ühe nupuvajutusega. Funktsiooniga Favorites saate salvestada oma lemmikkohvi- ja piimajoogid, luues kuni 30 lemmikjooki individuaalsete nimedega. Lihtsalt valige ja salvestage soovitud kohvi kangus, tassi suurus, aroom või piimasisaldus. Nautige täiuslikku kohvi igal ajal.

SUJUVAKS PUUTETUNDLIK KASUTUSEKS

Espressomasina juhtimine ja kohvi kohandamine oma maitse järgi pole kunagi olnud nii lihtne. Sujuva libisemise ja puutefunktsiooniga TFT-touchdisplay Pro võimaldab teil oma espressomasinat lihtsalt ja mugavalt juhtida. Tekst, pildid ja otse valitavad nupud juhatavad teid intuitiivselt teie isikliku kohvijoogi juurde, mis on täiuslikult teie maitsele kohandatud.

AROMADOUBLE SHOT FUNKTSIOON

Tänu funktsioonile “AromaDouble Shot” saate nautida tassikest kanget kohvi, mis pole üldse kibe. Teie kohv valmib kahes etapis – topelt kohvijahvatus ja topelt kohvivalmistus annavad joogile optimaalse maitse. See automaatne protsess tagab, et joogis ei esine ebameeldivat kibedust.

19-BAR RÕHK

Kohvi valmistamisel kasutab see kohvimasin kõrgendatud rõhku, nii et valmistatud jook on veelgi aromaatsem ja täidlasem.

VAIKNE JA PIKAAJALINE KERAAMILINE VESKI

Erakordselt vaikne veski on valmistatud kvaliteetsest keraamikast ja jahvatab ube palju väiksema müraga.

ISEPUHASTUV PIIMASÜSTEEM

Kohvimasinal on väga mugav integreeritud piimatoruga piimasüsteem, mille saab sisestada otse piimapakki (või komplekti kuuluvasse piimanõusse). Automaatne piimasüsteemi loputusprogramm autoMilk Clean loputab piimasüsteemi tõhusalt pärast iga piimapõhise joogi valmistamist. See tähendab, et te ei pea seda enam iga päev käsitsi tegema.

LIHTNE HOOLDUS

Integreeritud automaatsed hooldusprogrammid katlakivi eemaldamiseks, puhastamiseks ja loputamiseks võimaldavad teil lihtsalt kohvi nautida. Eemaldatav kohvivalmistusseade tagab kohvimasina sees täiusliku puhtuse.

  • Americano
  • Black Eye
  • Caffè crema
  • Cappuccino
  • Cortado
  • Dead Eye
  • Espresso
  • Espresso Macchiato
  • Flat white
  • Latte Macchiato
  • Must kohv
  • Must kohv XL
  • Red Eye
  • Ristretto
  • Topeltespresso

Spetsifikatsioonid

Veepumba rõhk:

Päritoluriik:

Tassi valgustus:

Jah

Ekraan:

Veepaagi maht:

Reguleeritavad kohvitilad:

Koguse valik mustale kohvile:

Spetsifikatsioonid

Üldised omadused

Tootja
Värv
Kasutavad
Piimavahustusotsiku tüüp
Terade tüüp
Võimsus
Veepumba rõhk
Päritoluriik
Pinge

220/240 V

Kohvi keeduplokk

Eemaldatav

Tassisoojendi

Puudub

Tassi valgustus

Jah

Juhtimine

Ekraan
Juhtimise viis

Puuteekraan

Smart äpp

Jah

Mahutavus

Veepaagi maht
Kohviubade mahuti
Reguleeritavad kohvitilad
Piimaanum
Oamahutite arv

1

Seaded

Koguse valik mustale kohvile

Koguse valik piimakohvile

Personaalsed retseptid
Lapselukk

Jah

Reguleeritav jahvatusaste

6

Tassisuurus

Programmeeritav

Reguleeritav piimavaht

Jah

Kohvi kangus (tasemed)

4

Kohvi temperatuur (tasemed)

3

Valmistatavad retseptid

Kas kohvimasin valmistab kuuma vett?
Kas kohvimasin valmistab kuuma piima?
Muud

Kuum piim, Kuum vesi, Piimavaht

Kohv

Americano, Black Eye, Café con leche, Caffè crema, Caffé grande, Cappuccino, Cortado, Dead Eye, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Koffie verkeerd, Latte Macchiato, Must kohv, Must kohv XL, Red Eye, Ristretto, Topeltespresso, Verlängerter, Wiener melange

Hooldusprogrammid

Katlakivieemaldusprogramm
Piimasüsteemi puhastusprogramm
Masinapuhastusprogramm
Automaatne loputus

Mõõdud ja kaal

Sügavus
Kõrgus
Laius
Kaal

Pakend sisaldab

Pakend sisaldab

(*Tootjal on õigus komplektis komplektis olevaid tooteid etteteatamata muuta*), Piimaanum, Piimasüsteemi voolik, Veekareduse testriba

Hinnangud

0
0 hinnangud
0%
0%
0%
0%
0%

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Bosch CTL7181B0 integreeritav kohvimasin, kasutatud – renoveeritud, must”