Acaia Lunar kohvikaal – valge

315.00 

Eksklusiivsed pakkumised ootavad

Loo konto, et saada eripakkumisi, mis on ainult registreeritud kasutajatele.

Saadaval meie kesklaos (e-poest ostmiseks).
Tarneaeg 1 - 3 tööpäeva *93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval.

Detailid

Järjepidev ja täpne espressokaal kaubandusliku keskkonna jaoks.

Uuendatud “Lunar” kohvikaal on kiire, vastupidav ja täpne – disainitud selleks, et valmistada espressot erakordselt kiiresti. Selle valmistamisel on kasutatud veekindlat anodeeritud alumiiniumi ning Acaia enda tööstuslikku kaalutehnoloogiat. Avasta hädavajalik kaaslane kaubandusliku keskkonna jaoks – see täiendab espressomasinaid täiuslikult.

Valmista kohvi omal viisil tänu kohandatud parameetritele, automaatsetele pruulimisrežiimidele ja uuele “Tare Save” funktsioonile, millega saad eelistatud doosi kaalu salvestada. Uus visuaalne “Flow-Rate Indicator” näidik laseb sul ekstraheerimist jälgida, et saaksid valmistada järjepidevalt samasuguseid espressoshotte ning kohandada seadeid täiusliku espresso saavutamiseks.

Igal “Lunar” kaalul on kuumakindel alus ja 100-grammine kalibreerimisraskus. Eraldi müüakse lisatarvikuid nagu “Lunar” kaalumisplaat, “Lunar” alus ja “Lunar” kandekott. Kaalul on 2-aastane piiratud tootjapoolne garantii, mis katab ka veekahjustused.

TAASDISAINITUD PROFESSIONAALNE ESPRESSOKAAL

Tutvustame “Lunar” kaalu – nüüd täiesti uute võimete ja funktsioonidega! Nende hulgas on Acaia uusim kaalutehnoloogia, kiirem reageerimisaeg, sisseehitatud “Flow-Rate Indicator”, USB-C laadimine ja eredam ekraan lihtsaks igapäevaseks kasutamiseks. Kõik funktsioonid, mida sa juba tead ja tunned, on endiselt alles, sealhulgas automaatrežiimid, 0.1 g täpsus ja taaslaetav aku, mille eluiga on üle 30 tunni.

KIIRE, TUNDLIK, REAGEERIV

Tänu Acaia uusimale tehnoloogiale on “Lunar” kaal pruulimise käigus kiiremini stabiilne, säästes sulle aega ja luues sujuva töövoo.

REAALAJAS “FLOW-RATE INDICATOR” NÄIDIK

Uus “Flow-Rate Indicator” näidik laseb sul shoti voolu jälgida igal ajal. Saad kohe märgata ekstraheerimise muutuseid, mõistad shotti paremini ja saad teha peeneid seadistusi täiusliku espresso saavutamiseks.

KOHANDATAVAD ESPRESSO PARAMEETRID

Sisseehitatud espressorežiimid alustavad ja peatavad taimeri automaatselt, et sinu töövoogu kiirendada. Uus “Tare Save” funktsioon laseb sul salvestada oma eelistatud doseerimistopsi kaalu.

USB-C LAADIMINE

Selle kaalu liitiumioonaku kestab 30–40 tundi. Lisaks on Acaia uuendanud oma laadimisporti USB-C PD peale, seega kestab aku kauem ja on veelgi turvalisem.

HÕLPSALT LOETAV

“Lunar” on kasutajasõbralik: näidikul on 0.01 g ehk lisanduv number eriti täpse tulemuse jaoks.

HOOLDUS & PUHASTAMINE

Kaalu puhastamiseks kasuta üksnes pehmet lappi ja sooja vett. Ära kasuta puhastusvahendeid ega teisi kemikaale, kuna need võivad kahjustada anodeeritud katet.

KOMPLEKTIS:

– Kohvikaal

– Kuumuskindel alus

– 100-grammine kalibreerimisraskus

– USB-C laadimiskaabel

Spetsifikatsioonid

Päritoluriik:

Spetsifikatsioonid

Üldised omadused

Tootja
Värv
Päritoluriik

Mõõdud ja kaal

Sügavus
Kõrgus
Laius
Kaal

Tarne

Hallivanamehe 4, Tallinn
Laost Otsas
Tähesaju 9, Tallinn
Laost Otsas
Soola tn 3/1, Tartu
Laost Otsas

Hinnangud

0
0 hinnangud
0%
0%
0%
0%
0%

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Acaia Lunar kohvikaal – valge”